Implantologia

Implantologia
implantologija poliklinika arena

Dentalna implantologija sodi med najsodobnejše in tehnološko najnaprednejše veje stomatologije z 98% uspešnostjo, kar je izjemno visok odstotek, zaradi česar je to idealna rešitev za vse oblike brezzobosti – zaradi enega manjkajočega zoba pa do manjkajočih vseh zob. Vgradnjo zobnih implantatov izvajajo specialisti oralne kirurgije z dolgoletnimi izkušnjami in certifikati renomiranih proizvajalcev implantatov v posebej opremljeni kirurški ordinaciji za operativne posege.

Odabir strokovnjaki

Zobozdravstvena poliklinika Arena je vrhunsko opremljena zdravstvena ustanova z več ordinacij, v katerih se vsakodnevno izvajajo posegi na področju implantologije, estetske in oralne kirurgije, z lastnim zobotehničnim laboratorijem in 3D (CBCT) digitalnim ortopanom.

Vgradnjo zobnih implantatov v polikliniki Arena izvajajo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami, specialisti na področju oralne kirurgije in implantologije, ki svoje delo opravljajo strokovno in veliko odgovornostjo do vsakega pacienta.

Z dolgoletnimi izkušnjami, najsodobnejšo tehnologijo in vrhunsko opremljeno specialistično ordinacijo za operativne posege, svojim pacientom nudimo varne implantološke rešitve.

Obiščite nas in se pred posegom pogovorite z našimi specialisti.

Z izgubo zob pogosto izgubimo tudi nasmeh, prizadeta pa je tudi naša samozavest, kar pogosto povzroči, da se zapremo vase in tako načnemo odnose z drugimi. Zahvaljujoč implantologiji naši specialisti lahko danes trajno nadomestijo izgubljeni zob in pacientu za vedno povrnejo občutek pravih zob.

DR.MED.DENT. SREĆKO SRDJAK

Nasveti in priporočila za izbor implantološke terapije

Odločitev za vgradnjo implantata je zelo pomembna odločitev, zato se morate vsekakor podrobno pozanimati, kako se izvaja postopek, kakšne so prednosti vgradnje implantatov in potencialni riziki.

Preoperativna faza

Na predoperativnem specialističnem pregledu vas bodo naši specialisti podrobno informirali o poteku implantološkega posega, ki je sestavljen iz kirurške in protetične faze.

V implantološki fazi se implantat hitro in neboleče vgradi v čeljustno kost z lokalno anestezijo, medtem, ko protetična faza obsega izdelavo krone, mostičkov ali protez, ki se trajno fiksirajo na vgrajene implantate. Navedeni fazi izvajata dva različna specialista in sicer za implantacijo (operativni del) izključno oralni kirurg, protetični del pa izvajajo specialisti protetiki.

Priporočamo, da prvi kontakt, konzultacije in odgovore na vsa vprašanja poiščete pri specialistu za implantologijo, ki Vam bo zagotovo pomagal pri izbiri opcije, ki bo najbolje rešila Vaše probleme.

Informacije o cenah implantoloških storitev.

POSTOPEK VGRADNJE ZOBNIH IMPLANTATOV

Poseg vgradnje enega zobnega implantata traja približno 15 minut, odvisno individualno od posameznega pacienta.
Postopek vgradnje implantata se v večini primerov opravi ob enem prihodu.

POSTOPERATIVNA NEGA

Takoj po posegu dobi pacient antibiotik, analgetik in led, po potrebi pa tudi zdravila proti vnetju in proti bolečinam, zato lahko normalno funkcionira, naslednji dan pa že lahko opravlja delovne aktivnosti.

Preporučujemo da prvi kontakt, konzultacije kao i odgovore na sva pitanja potražite od specijalista za implantologiju koji će vam zasigurno pomoći u izboru opcije koja će najbolje riješiti problem koji trenutno imate.

OBRNITE SE NA NAS Z ZAUPANJEM


na telefonsko številko 080 28 00, e-naslov info@hrvaska-implantati.si ali preko online obrazca
Naši zaposleni vas bodo kontaktirali v najkrajšem možnem času po telefonu ali e-pošti in dogovorili termin, ki vam najbolj ustreza.

Delite s prijatelji
KONTAKTIRAJTE NAS
ali pa nam posredujejo podatke, in mi
vam kmalu znova oglasili
Vse informacije, ki so zaupne narave in jih tretjim osebam ne bodo uporabljali.