Zobni implantati

Zobni implantati

Zobni (dentalni) implantati z doživljensko garancijo


Implantat je nadomestek za izgubljeni zob (korenino zoba), izdelan iz titana ali zlitine titana in cirkonija, ki se kirurško vgrajuje v čeljustno kost pacienta. Služi kot nosilec prevlek, mostičkov ali protez. Popolnoma je kompatibilen, torej ne izziva reakcij in je varen za zdravje pacienta.

Zahvaljujoč naravnim lastnostim jih človeški organizem v praviloma ne zavrača, temveč omogoča normalno zraščanje implantata s čeljustno kostjo. Proces zraščanja implantata in kosti se imenuje osteointegracija in traja od 3 do 6 mesecev.

specijalisti-za-implantologijuVstavljanje implantatov z doživljenjsko garancijo v Stomatološki polikliniki ARENA izvajajo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami, specialisti s področja oralne kirurgije in implantologije, ki svoje delo opravljajo strokovno in z veliko odgovornostjo do vsakega pacienta, ob uspešnosti implantacij čez 98%. Zobni vsadki su odlična in najboljša rešitev za nadomestitev manjkajočih zob.
DR.MED.DENT. SREĆKO SRDJAK

Suprastruktura – Abutment


Po vgraditvi implantata se na implantat namešča suprastruktura, ki predstavlja vez med implantatom in prevleko. Izdeluje se iz titana in cirkonija in po obliki spominja na vijak.

Prevleke in proteze


Nameščajo se v zaključni fazi, ko je proces osteointegracije končan. Pacient takrat dobiva svoje trajne zobe, ki se ne razlikujejo od naravnih zob.

Kdo vgrajuje zobne implantate?


Glede na to, da je vgradnja implantata kirurški poseg, zagotavljamo najboljši tim strokovnjakov – oralnih kirurgov, specializiranih za implantologijo in posebej opremljene operacijske sobe za operativne posege. Na ta način zagotavljamo uspeh vsakega posega, kot tudi minimiziranje možnosti komplikacij v pooperativnem obdobju.

Vstavljanje implantatov s strani oralnega kirurga v specializirani ordinaciji dosega odstotek do 99% uspešnosti zraščanja implantata s kostjo.

OBRNITE SE NA NAS Z ZAUPANJEM


na telefonsko številko 080 28 00, e-naslov info@hrvaska-implantati.si ali preko online obrazca
Naši zaposleni vas bodo kontaktirali v najkrajšem možnem času po telefonu ali e-pošti in dogovorili termin, ki vam najbolj ustreza.

Delite s prijatelji
KONTAKTIRAJTE NAS
ali pa nam posredujejo podatke, in mi
vam kmalu znova oglasili
Vse informacije, ki so zaupne narave in jih tretjim osebam ne bodo uporabljali.