Kdo smo

Kdo smo

Vrhunski implantološki center na Hrvaškem


Zobozdravstvena poliklinika ARENA je vrhunsko opremljen implantološki center na Hrvaškem, ki zaposluje najboljše strokovnjake iz dentalne medicine, posebej specializirane za vgradnjo zobnih implantatov (implantologe), specialiste za parodontologijo, protetiko in oralno kirurgijo z dolgoletnimi izkušnjami in mednarodnimi priznanji.

Našim pacientom nudimo najboljše stomatološke rešitve, kontinuirano podporo zdravnikov, individualen pristop, edukacijo o oralni higieni, visoko kakovostne materiale in garancijo za vse implantološke in protetične posege.

implantologija poliklinika arena

Lastni zobotehnični laboratorij, digitalni ortopan in več sodobno opremljenih ordinacij (kirurških sob) omogočajo, da v zelo kratkem času odgovorimo na vse zahteve pacientov, brez čakanja in na enem mestu. Poskrbeli bomo, da bo med trajanjem terapije vaše zadovoljstvo s storitvijo na prvem mestu, kot tudi končni rezultat, ko boste dobili naraven in lep nasmeh, kakršnega ste si vedno želeli.

Prijazno osebje in prijeten ambient poliklinike sta razloga za sproščenost pacientov in obiske brez običajnih napetosti.

Veselimo se Vašega obiska in vemo, da bomo ustvarili novo prijateljstvo in še en lep nasmeh!


ISO 9001 CERTIFIKAT KAKOVOSTI STORITVE

Zobozdravstvena poliklinika ARENA je v oktobru 2013 pridobila certifikat SGS, kar potrjuje, da vse naše storitve na področju parodontologije, implantologije, protetike, ortodontije in oralne kirurgije v celoti izpolnjujejo merila ISO 9001. Certifikat je simbol vrhunske kakovosti storitve.

OBRNITE SE NA NAS Z ZAUPANJEM


na telefonsko številko 080 28 00, e-naslov info@hrvaska-implantati.si ali preko online obrazca
Naši zaposleni vas bodo kontaktirali v najkrajšem možnem času po telefonu ali e-pošti in dogovorili termin, ki vam najbolj ustreza.

Delite s prijatelji
KONTAKTIRAJTE NAS
ali pa nam posredujejo podatke, in mi
vam kmalu znova oglasili
Vse informacije, ki so zaupne narave in jih tretjim osebam ne bodo uporabljali.